Zakelijke Belastingen

De zakelijke belastingaangifte voor je bedrijf kost elk jaar weer veel tijd, het is echter belangrijk dat het zorgvuldig en op tijd gebeurt, immers, als je de aangifte niet op tijd hebt ingediend en geen uitstel hebt aangevraagd, loop je het risico op een boete en hoge aanslagen van de belastingdienst.

 

Zeker voor ondernemers en zzp-ers is het vaak prettig om de aangifte van de diverse belastingen uit te besteden. Het is immers een tijdrovend karwei, zeker als je er niet dagelijks mee bezig bent, en het is lastig om, met de steeds wijzigende regelgeving, alles correct in te vullen.

Door het aan ons uit te besteden houdt u tijd over voor uw onderneming en heeft u de zekerheid dat een en ander correct, en op tijd wordt ingezonden.

 

Wij kunnen voor de aangifte omzetbelasting, aangifte inkomsten belasting (bij eenmanszaken en v.o.f.) en de aangifte vennootschapsbelasting verzorgen. Indien u ook de boekhouding, gedeeltelijk of volledig, door ons laat verzorgen hanteren wij een aantrekkelijk totaal all-in tarief.

 

Hiernaast verzorgen wij bezwaarschriften tegen eventuele opgelegde aanslagen en kunnen dit, eventueel in samenwerking met collega kantoren, tot aan de belasting rechter voor u uit procederen.